top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Bizim Güzel Hayallerimiz Var''

Süper Lig'in açılış haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Galatasaray ile 0-0 berabere kaldı. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


çağdaş atan maç sonu basın açıklaması

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 0-0'lık Galatasaray beraberliğini değerlendirdi.


Atan, ''Bugün oyuncularımı ne kadar tebrik etsem az. Oyunun genelinde hem iyi oynadılar hem de harika mücadele ettiler. Galatasaray çok iyi karşı pres takımı. Biz zaten oyuncularımızla fikstür çekiminden bu yana konuşuyoruz, bizim için en tehlikeli an bizim rakipten kendi sahamızda kazandığımız ilk top. Bu pası olumlu kullanıp çok iyi çıkışlar yakalayacağımızı düşünüyorduk. O yüzden garanti oynayıp iyi çıkışlar da yakaladık. Saha zeminimizden hiç memnun değilim. Bugün çok daha iyi pas organizasyonlarıyla iyi geçişler yapabilirdik. Buna rağmen gerekli sayıda fırsatı yakaladık. Rakibimize çok fazla şans vermedik. Oyunun 55-60 dakikalık bölümünde Galatasaray'ı iyi püskürttük, iyi karşı presler yaptık.


Bugün saha içinde çok fazla sakatlanan oyuncumuz vardı. Çok özveriyle mücadele ettiler. Çok fazla hamle şansımız olmadığı için saha içerisinde rotasyonlar yapmaya başladık. Ama oyuncularım bugün söylediğimiz her şeyi harfiyen yerine getirdiler. Taktiğe tamamen bağlı kaldılar. Biz zaten birlikte çalışmayı seven, eğlenen, birbirine sahip çıkan bir takımız. Bizim güzel hayallerimiz var. Bazı takımlar haklı olarak bizden daha iyi transfer yapabilirler. Ama bizim güvendiğimiz şey grup dinamiği, birlik ve beraberlik, şehrimizin gücü, taraftarımızın desteği.'' ifadelerini kullandı.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page