top of page
Ara

Çağdaş Atan'dan Hakem Eleştirisi | ''İyi Niyet Okumuyorum''

Trendyol Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir, deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'a 3-2 mağlup oldu. Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan maç sonu basın açıklaması

Başakşehir teknik direktörü Çağdaş Atan, 3-2'lik Çaykur Rizespor yenilgisini değerlendirdi.


Atan, ''Maça golle başladık. Sonra Rizespor, biri duran toptan olmak üzere iki gol buldu. Bence 2-1'den, 3-2'ye kadar oyunu kontrol eden bir Başakşehir vardı. Gerçekten iyi hücumlar ettik. Rakibin son 30 dakikaları fiziksel olarak çok iyi oynamadığını biliyorduk. Maç 2-2'den sonra bize geldi. Pozisyonlarımız oldu. Maçın berabere bitmesine belki üzülebilirdik ama şu an evimize mağlup olarak dönüyoruz. Rizespor'u galibiyetinden dolayı kutlarım.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Ufak bir şey söylemek istiyorum sadece. İnsani hataların hepsine açığız. Ama VAR hakemi Ali Şansalan ile orta hakemin çok iyi niyetli olmadıklarını düşünüyorum. Ali Şansalan'ın Mert hocayı penaltı için VAR'a çağırdığı pozisyonu kabul edemiyorum. Orada çok iyi niyet görmüyorum. Üzgünüm açıkçası. İnsani hataların hepsine varız. Biz de oyuncular da hata yapabiliyor ama orada ekran başında pozisyonu izleyip penaltı için çağırmak, daha önceki maçlarda oynanan ve çağırılmayan pozisyonları düşününce beni üzdü. İnsani bir serzenişte bulunuyorum. O pozisyonda çok iyi niyet okumuyorum.'' diye konuştu.

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page