top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Eşit Şartlarda Mücadele Edemiyoruz''

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Galatasaray'a 6-0 mağlup oldu. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan galatasaray maçı sonrası 6-0

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 6-0'lık Galatasaray yenilgisini değerlendirdi.


Atan, ''Tabi söylenecek çok fazla bir şey yok. Çok ağır bir mağlubiyet aldık. Konuşabileceğimiz tek kısım maça başlangıç şeklimiz. İlk 10-15 dakikada iyi ataklar gerçekleştirdik. Son haftalarda evet maç kazanıyoruz ama çok gol attığımız kadar çok da kolay goller yemeye başladık. Bireysel hatalar ön plana çıkmaya başladı. Bunun için daha fazla çalışmamız gerekiyor. 1-0’dan sonra Galatasaray’ın kalitesi çok fazla ağır bastı. Burada da seyirci ile beraber çok iyi bir atmosfer oluşturuyorlar. Çok coşkulu oynuyorlar. Zaten ikinci yarıya çok fazla yapacak bir şey kalmadı, sadece skoru korumaya çalıştık. Oyuncularım müthiş bir sezon geçiyorlar. Arada böyle şeyler olabilir. Bizim şimdi ayağa kalkıp, çarşamba günkü Kasımpaşa maçına konsantre olmamız gerekiyor" diye konuştu.


Ligde eşit şartlarla mücadele etmediklerini belirten teknik adam şu ifadeleri kullandı:


''Deprem felaketinden sonra bütün takımlar 9 yabancıyla oynarken, biz transfer yasağımız olmasına rağmen yine 8 yabancı ile oynamak zorundayız. Biz 3. Türk'ü bulabilmek için maç planındaki ideal kadrodan bir eksik oyuncudan feragat oynamak zorunda kaldık. O hak bize tanınabilir miydi, bilmiyorum. Transfer yapmadan biz de sahaya 9 yabancı ile çıkabilirdik. Sezon başı çok mağdur olduk. Tabi bilerek geldik, bu güne kadar da çok iyi getirdik. Ama bugün sahada daha güçlü, daha sağlam bir takımla 11’imiz olabilirdi. Ama işte diğer takımlara verilen hak bize ve Giresunspor’a verilmedi. Biz sezon başından beri eşit şartlarda mücadele edemiyoruz.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page