top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Hedefimiz 1.5 puan Ortalaması İle Devam Etmek''

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 1-1'lik Antalyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Atan, ''İlk yarı çok iyi futbol oynadık. Özellikle derinden kaleciyle, Atamah’la, Arif’le iyi oyun kurduk. Orta saha-bek bağlantılarını çok iyi yapıp, rakibin iki blok baskısını gerçekten çok rahat bir şekilde kırdık. İkinci bölge ve üçüncü bölge oyunlarını biraz daha iyi oynayabilirdik. Biraz sabırsız hücumlar ettik. Onun dışında gerçekten deplasmanda oynanabilecek en iyi oyunlardan bir tanesini oynadık. İkinci yarı Carol ve Kemen, aldıkları darbelerden dolayı biraz bizi eksik bırakmalarından dolayı sadece mücadele edebildik. Aslında 2,3 rakibin arkasına gidip bitirebileceğimiz şanslar geldi, orada kalitemizi fazla konuşturamadık.'' diye konuştu.


Teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''İkinci yarı sadece çok iyi mücadele edebildik, ilk yarı çok iyi futbol oynadık. Rakibe fazla net pozisyon vermedik. Maçı beraberlikle bitirerek 6 puan aldık. 6 puan ve 1.5 puan ortalaması Anadolu takımı için iyi bir ortalama. Sezon sonunda 57 puan yapar. Geçen sene biz bunu iki puanla kaçırdık, bu sene amacımız 1.5 puan ortalaması ile devam etmek ve ligi bitirebildiğimiz en iyi yerde bitirebilmek. Zor bir periyodumuz var ama Savaşmaya devam ediyoruz kolay ölmeyeceğiz, pes etmeyeceğiz ''

İlgili Yazılar

Comentários


bottom of page