top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''İlk 6 İçin Ligin Sonuna Kadar Savaşacağız''

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Ümraniyespor'u 3-1 mağlup eden Kayserispor, galibiyet serisini 3 maça çıkardı (1H). Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan ümraniyespor maçı açıklama

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 3-1'lik Ümraniyespor galibiyetini değerlendirdi.


Atan, ''Çok iyi bir takımı yendiğimizi belirterek başlamak istiyorum. Sevgili Recep hoca ve Ümraniyespor futbolcuları kısıtlı imkanlar, düşük bütçe ve pozitif futbolları ile ligde farklı bir profil yarattılar. Bugün de bizi zorlayacaklarını biliyorduk. Deplasmanda üst üste iki büyük maç oynayıp buraya geldik. Biraz daha ekonomik oynamaya çalıştık. Birinci golden sonra çok dikkat ettiğimiz duran toptan gol yemesek belki ikinci yarı bizim için çok daha rahat geçebilirdi. Ama oyunun başında verdiğimiz 1-2 pozisyon dışında ikinci yarıda daha çok istediğimiz oyunu oynadık. Bugün zordu, ona göre bir oyun oynadık. Çok mutluyuz. Oyuncularım çok çalışmanın faydalarını görüyor. O yüzden krediyi oyuncularıma vermek istiyorum. Bu galibiyetin mimarı sadece oyuncular, teknik heyet ve yönetim değil, kulübümüzde çalışan bütün personel. Hepsine çok teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.


Atan konuşmasını şu ifadelerle sürdürdü:


''Şu an iyi bir pozisyondayız. Gözümüzü ilk 6'ya dikmedik diyemeyiz. Bir bay maçımız var, bugün gizli 47 puanın sahibiyiz. Ligin sonuna kadar devam etmemiz gerekiyor. Kupadan elenmek bizi üzdü ama hedefsiz kalmadık. Kazandık ve ilk 6 için ligin sonuna kadar savaşacağız. En kötü amacımız ilk 8'de bitirmek ama buraya getirmişken devamını da sağlamak istiyoruz."

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page