top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Kayserispor Ligi Güvenli Bir Şekilde Tamamladı''

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı. Sarı kırmızılı ekibin teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan takımda kalacak mı

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 1-1'lik Sivasspor mücadelesini değerlendirdi.


Atan, ''Kayserispor adına harika bir yolculukla geçen bir sene oldu. İçeride zaten bütün ekibimize teşekkür ettim. Sezon içinde büyük çalkantılar yaşadık ama birbirimize tutunarak, gemiyi sağsalim karaya yanaştırdık. Bu süreçte 3 puanımız silindi, oyuncu kaybettik... Ligin finalini çok daha iyi yapabilirdik. Bizim gizli hedefimiz 54 puan ve 1,5 puan ortalamasıydı. Bugün 50 puanda kaldık. Bu da son 3 maçta aldığımız şanssız mağlubiyetlerden oldu. Yoksa çok rahat 54 puanı yapabilirdik. Kayserispor güvenli bir şekilde ligi tamamladı. Bunun için, bize destek olan herkese teşekkür ediyorum.'' diye konuştu.



Atan, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Zor ama güzel bir yıl oldu. Şimdi başka hedefler ve başka planlar var. Transfer tahtamızın açılması ile ilgili beklentimiz var. Açılmasından önemli olan ne zaman açılacağı. Kampa en azından yüzde 80/90 hazır takımla gitmek istiyoruz. Bunu başarabilirsek, bu sene yakaladığımız grafiğini seneye de tekrarlayabilir, hatta üzerine çıkabiliriz. Asıl başarının mimarı bu sene takımına sahip çıkan taraftar oldu. Elektriğimiz ilk günden çok iyi tuttu. Bizi galibiyette de mağlubiyette de desteklediler. Bugün de maç aslında bir derbi olmasına rağmen, pozisyon olarak bir önemi olmamasına rağmen yoğun bir destek verdiler. Onlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page