top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Konyaspor'dan Deplasmanda Alınan 1 Puan Moral Verdi''

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan konya maçı açıklama

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 2-2'lik Konyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Atan, ''İlk yarısı vasat ama ikinci yarıda iyi futbolun oynandığı bir maçtı. İlk yarı çok istediklerimizi yapamadık ama 2. yarıda özellikle Gökhan'ı içeri soktuğumuz ve bekle 3-2-5’e döndüğümüz pozisyonlarda gerçekten çok iyi hücumlar yaptık. Boş alanlar bulduk, topa sahip olduğumuz anlar oldu. İlk yarıda bunları çok yapamadık. Aslında tekrar Gökhan içerideydi ilk yarıda ama biraz pas yapmaktan çekindik. Çok fazla uzun top kullandık. 2. yarı bunu daha ölçülü ve kıvamında yaptık. Aslında maç genelinde 4-5-1 durarak çok iyi bekledi oyuncularım, iyi savunma yaptık. Çünkü ceza sahasında çok etkili bir Diouf vardı. Soner'in koşuları vardı. Maalesef bugün çalıştığımız yerden bir gol yedik ama onun dışında rakibe çok önemli pozisyonlar vermedik. Tabii gönül isterdi ki 2 kere öne geçtiğimiz bir maçı galip bitirebilelim ama konum itibariyle ve puan farkı itibariyle Konyaspor'dan deplasmanda alınmış 1 puan, hem aradaki puan farkını koruma anlamında hem de üst tarafa yaklaşma anlamında bize büyük moral verdi. Oyuncularımı tebrik ediyorum'' diye konuştu.


Konyaspor camiasına övgüde bulunan Atan, şu ifadeleri kullandı:


''Konyaspor taraftarı, bugün yine her zamanki gibi takımını destekledi. Burası önemli bir futbol şehri, burayı o anlamda çok önemsiyorum. Çok güzel bir statta, iyi bir maç oynadık. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi yine bir lig arası var. Maalesef ritmimizi çok bozan durumlar bunlar ama yapacak bir şey yok. Önümüzdeki hafta maçımız yok. Ondan sonraki Alanya maçına hazırlanıp yolumuza devam edeceğiz”

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page