top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Müthiş Bir Galibiyet Adlık''

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Başakşehir'i 1-0 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


kayserispor teknik direktörü çağdaş atan

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 1-0'lık Başakşehir galibiyetini değerlendirdi.


Hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını belirten Atan, ''Bugün, büyük bir takımı mağlup ettik. Oyuncularım, uyguladığımız sisteme ve plana 90 dakika bağlı kalarak müthiş bir maç oynadılar. Çok iyi ön alan baskıları yaptık. Maçı daha erken koparabilirdik. Oyuncularım o kadar iyi mücadele etti ki rakibe bir kez pozisyon verdik. O da direkten döndü. Oyuncularımızın iyi niyetinden herhalde gol olmadı. Gol olsaydı çok üzülürdük. Müthiş bir galibiyet aldık. İstanbulspor maçının üstüne bu maçı kazanmak bize müthiş bir seri yakalattı. Son 4 maçta 3 galibiyet aldık. Oyuncularımız takdiri hak ediyor. Bence bugün, büyük bir takıma karşı nasıl oynamak gerekiyorsa öyle oynadık, kuralına göre oynadık. Bence hiçbir soru işareti olmadan hak ettiğimiz maçı kazanarak geçiyoruz. Önümüzde Giresunspor maçı var. Sakatlıklarımız var ancak biz mazeret üretmeden yolumuza devam ediyoruz'' diye konuştu.


Onur Bulut'un Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddialarıyla ilgili soruyu yanıtlayan Atan, "Onur takımımızın başrol oyuncularından birisi. Şu an tamamiyle bize dönmüş durumda. Transfer haberine geline, her oyuncu böyle fırsatları değerlendirmek ister. Onunla sadece Fenerbahçe değil diğer takımlarda ilgileniyor. Şuan sonuçlanmış bir şey yok. Onur'un ve kulübün menfaatleri neyi gerektiriyorsa yönetimimiz kararı verecektir" dedi.

Comments


bottom of page