top of page
Ara

Çağdaş Atan: ''Transfer Tahtasının Bu Hafta Açılması Gerekiyor''

Süper Lig'in ikinci haftasında Kayserispor, deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor ile 1-1 berabere kaldı. Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


çağdaş atan maç sonu basın açıklama

Kayserispor teknik direktörü Çağdaş Atan, 1-1'lik İstanbulspor beraberliğini değerlendirdi.


Atan, ''Bence kaçan iki puan bu, gerçekten çok üzgünüz. Oyuncularım da çok üzgün. Maçın ilk 5 dakikası hariç, uzatmalarla beraber 89 dakika topa sahip olduğumuz, iyi baskılar yaptığımız, rakibin oyun planlarını yürürlüğe sokmadığımız bir maçtı. Rakibe bir, iki şut dışında gol şansı vermediğimiz iyi bir maç oynadık. O yüzden oyuncularımı tebrik ediyorum. Planımızın işlediği, oyuncularımın planı yerine getirdikleri bir maç oldu. Futbol anlar oyunu, konsantrasyonu maçın 90 hatta 100 dakikasına yaymamız gerekiyor. Ceza sahasında 8 oyuncuyla bulunduğumuz pozisyonda çok trajikomik bir gol yedik. Bu pozisyon haricinde temiz, planlı, iyi futbol oynadığımız bir maç oldu. Karşımızda planı olan, kenardan iyi yönetilen, bir takımla oynadık. Bundan sonraki maçlarda rakibimize ve sevgili Fatih hocama başarılar diliyorum'' diye konuştu.



Transfer tahtasının açılma durumu ve hangi bölgelere transfer ihtiyacı olduğu hakkında açıklamalarda bulunan Atan, şu ifadelere yer verdi:


''Bizim aslında 6-8-9, bir stoper, belki sağ bek veya sağ kanat, alacağımız oyuncunun tipine göre bu bölgelere oyuncu almamız gerekiyor. Carole’un artan sakatlığı benim de canımı sıkmaya başladı. Bizi önemli zamanlarda yalnız bırakmaya başladı. Belki onunla rekabet edecek bir yerli sol bek de alabiliriz. Görüştüğümüz iki oyuncu var. Onlarla anlaşma aşamasına geldik. Önemli olan tahtanın bu hafta açılması artık bekleyecek ne gücümüz ne sabrımız kaldı. İyi bir oyuncu grubum var, iskelet diye tabir edeceğimiz bir oyuncu grubu. Ama yaşadığımız her sakatlık bizi geriye götürüyor. Transfer tahtasının bu hafta açılması gerekiyor. Açılmazsa daha farklı şeyler konuşabiliriz. Kulübün, kendimizin geleceğini ilgilendiren bir durum. Şehrin büyükleri de artık olayın içinde. İnşallah bu hafta sonuçlanacağını düşünüyorum. Kayserispor’un geleceği için çok önemli bir karar. Bunun açılması gerekiyor başka yolu yok.''

İlgili Yazılar

Comentarios


bottom of page