top of page
Ara

Ömer Erdoğan: ''Hak Etmediğimiz Bir Mağlubiyet Aldık''

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü, deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Sarı lacivertli ekibin bulduğu 3 gol ofsayt ve faul gerekçeleri ile geçersiz sayılırken itirazlara rağmen karar değişmedi. Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, olaylı karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Ömer Erdoğan Ankaragücü Adana Demir

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında, Adana Demirspor ile MKE Ankaragücü, Yeni Adana Stadyumu'nda karşılaştı. Ev sahibi ekip mücadeleden 3-1 galip ayrılırken, Ankara temsilcisinin, Ali Sow ve Emre Kılınç'la bulduğu goller ofsayt ve faul gerekçesi ile iptal edildi. MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Çok üzgün olduklarını ve hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını dile getiren Erdoğan, ''Bugün, belki de sezonun en iyi oyunlarından bir tanesini oynadık. Galibiyet için her şeyi yaptık. Net pozisyonlara girdik. İstatistiklere baktığım zaman, Adana Demir gibi zor bir deplasmanda rakibin bu kadar üstüne giden başka bir rakip hatırlamıyorum. Oyuncularım verilen görevleri sahada çok iyi şekilde yerine getirdiler. Onları tebrik ediyorum, ancak sonuca bakınca buradan eli boş dönüyoruz. Evet gelecek için umut veriyoruz ama bunları sonuca yansıtmamız lazım.'' diye konuştu.


Teknik adam, iptal edilen gollerle ilgili ise, ''Golümüzün neden iptal edildiğini hala anlamadım. Devre arasında çok detaylı bir şekilde inceledim ama bir şey göremedim. Hakem hocamız neyi gördü merak ediyorum. Kendisine sormamız gerekiyor. Bu konuda üzüntümü dile getirmek istiyorum. Çünkü biz büyük emek harcıyoruz, kulübümüz büyük yatırımlar yapıyor. Biz böyle değil, sahada mağlup olmak istiyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page