top of page
Ara

Ömer Erdoğan: ''İki Takım da 1 Puanı Hak Etti''

Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında Alanyaspor, deplasmanda karşılaştığı Pendikspor ile 1-1 berabere kaldı. Turuncu yeşilli ekipte, teknik direktör Ömer Erdoğan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


alanyaspor teknik direktörü ömer erdoğan maç sonu açıklama

Alanyaspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, 1-1'lik Pendikspor beraberliğini değerlendirdi.


Erdoğan, ''İki takımın oyuncularını da kutluyorum. İyi oyundan ziyade iyi bir mücadele vardı. Maçın ilk yarısında planladığımız gibi topa sahip olarak, doğru set hücumlarıyla rakip sahasına topu iyi taşıdık. Devamında girdiğimiz bazı pozisyonlar vardı. Penaltı pozisyonu vardı değerlendirmediğimiz. İkinci yarı açıkçası biraz oyundan düştük. Özellikle son 30 dakika. Ama ona rağmen bitime yakın zamanda golü bulmamız, skoru koruyabilsek 3 puanla ayrılmak isterdik ama olmadı. Maçın genel değerlendirmesi, iki takımın da 1 puan hak ettiğini düşünüyorum. Bu milli takım arasında bazı oyuncu takviyeleri yapmamız gerekiyor, özellikle hücum hattında ciddi sıkıntılarımız var. Sakatlıklardan dolayı değişiklik yapacak oyuncum yok. Ama bugün oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı tebrik ederim. Bu yeter mi? yetmez, daha da iyi olacağız'' diye konuştu.


Teknik adam, Tayfur Bingöl transferi ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:


''Resmiyet kazanamadığı için açıklama yapmam çok sağlıklı olmaz. Durumdan haberdarım ama netliğini bilmiyorum. Maç günü bu tür şeyleri öğrenmek istemiyorum. Maça konsantre oluyorum. Tayfur iyi bir oyuncu, geçen sene Beşiktaş’ta faydalı işler yaptı. Kaliteli ve karakterli bir oyuncu. Ben açıkçası kendisinden faydalanmak ve devam etmesini istediğimi söyledim. Burada oyuncunun isteği, kariyer planlamasında hem de karşı tarafın Beşiktaş olması oyuncunun karar vermesini etkiliyor. Bu süreci takip edeceğiz, olursa hayırlısı olur. Olmazsa biz bizimle devam etmesini isteriz''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page