top of page
Ara

Önder Karaveli'den Ayrılık Açıklaması

26 Eylül'de, Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor'da göreve gelen ve 8 maçın ardından turuncu beyazlılar ile yolları ayrılan Önder Karaveli'den açıklama geldi.


Önder Karaveli

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, Türkiye Kupası 4. Tur'da oynanan ve 4-0 mağlubiyet ile sona eren Samsunspor karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Önder Karaveli ile yolları ayırma kararı aldı.


Turuncu beyazlı ekipten yapılan açıklamada, ''Teknik direktörümüz Önder Karaveli ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Sayın Önder Karaveli ve ekibine teşekkür eder, bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.


Adanaspor'un başında 6 lig ve 2 kupa maçına çıkan Önder Karaveli ligdeki 6 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Karaveli ile Türkiye Kupası'ndaki ilk maçını Orduspor 1967'ye karşı kazanan Adanaspor, Samsunspor'a 4-0 yenilerek kupadan elendi.


adanaspor antrenman

48 yaşındaki teknik adam, ayrılığın ardından ilk açıklamayı Spor Arena'ya yaptı. Karaveli, "Adanaspor yönetim kurulu bizimle çalışmaya devam etmek istemedi. Biz de kabul ettik ve bitti. Antrenörlük duruşumu değiştirmeden yola devam edeceğim." diye konuştu.

İlgili Yazılar

Σχόλια


bottom of page