top of page
Ara

Özhan Pulat: ''Her Hafta Bir Skandalla Karşılaşmaktan Bıktık''

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Hatayspor, 2-0 öne geçtiği Antalyaspor deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle ayrıldı. Bordo beyazlı ekipte, teknik direktör Özhan Pulat maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat açıklama

Hatayspor teknik direktörü Özhan Pulat, 3-2'lik Antalyaspor yenilgisini değerlendirdi.


Teknik adam, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


''İki ayrı devre olarak değerlendirilecek bir karşılaşmaydı. İlk devre her şey planladığımız gibi gitti. 2-0'lık bir skorla devre arasına rahat girdik. Sonrasında Antalyaspor'un bir 10 dakika baskısını bekliyorduk. Bu baskıyı da iyi savunup sonrasında üstümüze gelen Antalyaspor'un arkasında bulacağımız boş alanlarla kontrollü bir şekilde skor arayacaktık. Çok talihsiz bireysel hatalardan 3 haftadır canımız yanıyor. Bu bireysel hataları kimi zaman takım olarak biz yaparken, kimi zaman da hakem arkadaşlarımız yapıyor. Bize verilen penaltı pozisyonunun öncesinde oyuncunun eline top temas ediyor, sonrasında penaltı pozisyonu. Şimdi aleyhimize verilen penaltılar çok rahat verilirken, bizim kazandığımız penaltılar didik didik inceleniyor. Bununla da baş edip, buna karşı da mücadele etmeyi öğreneceğiz''


Teknik adam, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Hakem yönetiminin ilk yarı başka, ikinci yarı bambaşka. Basın mensupları olarak siz biliyor olabilirsiniz gerekçesini ben söylemeyeceğim. Temsilciler devre arasında kamera falan koyuyor herhalde. Sahadaki oyuncular kadar hakem arkadaşlarımız da cesur olmalı. Biz onur kırıcı, gurur kırıcı, onların işini zorlaştırıcı hiçbir geri bildirimde bulunmuyoruz. Ama Hatayspor'un da sesi çıkmıyor diye her hafta böyle bir skandalla karşılaşmaktan bıktık. Biz bir varoluş mücadelesi veriyoruz.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page