top of page
Ara

Şakir Özkayımoğlu: ''Acı Çeken Bir Takımız Ama Bunu Hak Eden Bir Takım Değiliz''

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Göztepe, deplasmanda Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu yorum

Spor Toto 1. Lig'de Erzurumspor FK ve Beyçimento Bandırmaspor maçlarını kazanıp Play-Off için umutlanan Göztepe, Gençlerbirliği deplasmanından puansız ayrılarak 3'te 3 yapma şansını değerlendiremedi.


Bu sonuçla 30 puanda kalan sarı kırmızılı ekibin Play-Off potasıyla arasındaki puan farkı da 7'ye çıktı.


Göztepe Teknik Sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, 1-0'lık Gençlerbirliği yenilgisini değerlendirdi.


Özkayımoğlu, ''Maçın geneline baktığımız zaman özellikle Enes ve Mete Kaan'la geçiş oyununu iyi oynayan bir Gençlerbirliği vardı. Rakibimiz oyuna iyi başladı, oyunun hakimiydiler. Sonrasında ise biz toparlandık. Yüzde yüz gol pozisyonu olan pozisyonumuza hakem faul verdi ve dönen top bize gol oldu. İnanılır gibi değil. Bazı şeyleri ne yazıkki üzülere belirtmek istiyorum. Yetenekli hakemlere çok ihtiyacımız var, çok acemi hakemler geliyor. 45. dakika bu kez VAR'dan dönmeyen penaltı pozisyonumuz var. Bu sezon herhalde 5. kez başımıza geliyor. Belki şu an daha yukarılarda olurduk. Zaten çok acı çektik, 4 maç cezalı sayıldık. Acı çeken bir takımız ama bunu hak eden bir takım değiliz.'' diye konuştu.


Özkayımoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


''Devre arasında 3 değişiklik yaparak oyuna başladık. Yaptığımız değişikliklerden istediğimiz verimi alamamamıza rağmen oyunun hakimi olduk. Gençlerbirliği kalecisi Nurullah tek başına oyunu aldı. İkinci yarı çok pozisyona girdik, oyuncularımız maçı çevirebilmek için her şeyi yaptı. Ne yazıkki mağlup ayrılıyoruz. Artık taraftarımızla buluşacağız. Bu hafta evimizde Boluspor'la oynayacağımız maça çok iyi hazırlanacağız"

Comments


bottom of page