top of page
Ara

Şakir Özkayımoğlu: ''Ayaklarımız Yere Basarak Geliyoruz''

TFF 1. Lig'in 33. haftasında Göztepe, sahasında karşılaştığı Eyüpspor'u 1-0 mağlup ederek zirve yolunda kritik bir galibiyet aldı. Sarı kırmızılı ekibin teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Göztepe teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu eyüpspor maçı sonrası

Göztepe teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, 1-0'lık Eyüpspor galibiyetini değerlendirdi.


Özkayımoğlu, ''Bizim için çok önemli olan bir final maçıydı ve yine gol yemeden kazanıp 6. sıraya yükseldik. İlk Eyüp maçında penaltıyla 1-0 yenilmiştik ve aramızda 16 puan fark olmuştu. Ama bugün Adanaspor'dan gelecek 3 puanı sayarsak aramızda 1 puanlık bir fark kaldı. İşte Göztepe'nin ayak sesleri bu. Şu çocuklar o kadar büyük övgüyü hak ediyor ki... O kadar büyük yürek var ki onlarda, hepsini ayrı ayrı kutluyorum. Benim evlatlarım, sahada basmadık yer bırakmıyorlar. Göztepelilik ruhunun, armasının, formasının ne olduğunu hepsi o kadar iyi anladılar ve mücadeleleriyle bunu gösteriyorlar ki hepsini tebrik ederim. Ama ayaklarımız yere basarak geliyoruz. Maçın hakemi Arda Kardeşler çok iyi bir yönetim gösterdi. Kendisini tebrik ederim. Eyüpspor, Arda Turan’ın gelmesiyle moral bulmuştu. Biz taktik disiplinimizden vazgeçmeden, ilk 15 dakika baskıyla başlayıp sonucu almak için plan yapmıştık. Sonra duran toptan skoru yakaladık. Son maçlarda duran toplardan skor üretmeye başladık. Çok çalışıyoruz. Çok iyi şeyleri hak eden bir topluluk var'' diye konuştu.


Özkayımoğlu sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Asıl övgüyü hak eden şahane bir Göztepe taraftarı var. Bugün en kalabalık maçımızı oynadık herhalde. 90 dakika hiç susmadılar. Bizim ayak seslerimizle onlar da arkamızda ayak seslerini bizimle devam ettiriyorlar. Ayak seslerimiz gelmeye başladı. Göztepeli olduğumuz için çok mutluyuz. Göztepe armasını, formasını temsil ettiğimiz için gururluyuz. Bütün bu galibiyet Göztepe camiasına hayırlı olsun.''

留言


bottom of page