top of page
Ara

Şakir Özkayımoğlu: ''Bu Arma Her Şeyden Daha Önemli''

Spor Toto 1. Lig'in 20. haftasında Göztepe, sahasında Sakaryaspor'a 1-0 mağlup oldu. Sarı kırmızılı ekipte teknik direktör Şakir Özkayımoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


şakir  özkayımoğlu göztepe açıklama

Göztepe teknik direktörü Şakir Özkayımoğlu, ligin 20. haftasında oynanan Sakaryaspor karşılaşmasını değerlendirdi.


Özkayımoğlu, "Kardeş takımımız Sakaryaspor'u tebrik ediyoruz. Sahadan mağlubiyet ile ayrıldık o yüzden Göztepe taraftarından özür diliyoruz. Çok üzgünüz.

Hafta içi çalışırken merkezden başlayacak ataklarını Tuğbey ile karşılayıp, kaptığımız toplarla, ani çıkışlarla gol pozisyonu buluruz diye düşündük. Bunda ilk yarı başılı olduk. İlk yarıda 3-4 pozisyonumuz vardı ama son vuruşları bir türlü gerçekleştiremiyoruz. Çok çalışıyoruz ama olmuyor. İlk yarıda Palmer'dan istediğimiz verimi alamadık. Dino ise rahatsızlandığını söyleyince mecbur değişiklik yaptık. Dino, Atınç ve Emir, arka üçlümüz ilk yarı şahaneydi. Ama ikinci yarıda Dino olmadan başlayınca çok sıkıntı yaşadık. Üretmeye çalıştık, ürettik ama son gol vuruşlarını yapamadık.'' diye konuştu.


Önlerinde zor bir fikstür olduğunu belirten Özkayımoğlu, ''Erzurum'a gidiyoruz, evimizde yine seyircisiz Bandırmaspor maçı, daha sonra Gençlerbirliği maçı için gidiyoruz ve taraftarımız ile bulaşacağımız Boluspor maçı var. Önümüzde çalışacağımız 1 hafta var. Çok önemli bir deplasman... Bu moralsizlik ile hazırlanmak zor olacak ama üstesinden geleceğiz. Şanlı Göztepe taraftarından bugün aldığımız mağlubiyetimiz için özür diliyoruz. Takımımızda bugün çok çok iyi oynayan oyuncularımız vardı ama iyi oynayan oyuncuların daha da fazla olması gerekiyor. Göztepe'nin armasını daha iyi temsil etmemiz gerekiyor. Bu arma her şeyden daha önemli. Biz Göztepe'yiz. Göztepe'yi iyi yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Commenti


bottom of page