top of page
Ara

Şakir Özkayımoğlu: ''Zor Gol Yiyen Bir Takımız''

Spor Toto 1. Lig'in 22. haftanın açılış maçında Göztepe, sahasında Bandırmaspor'u 3-1 mağlup ederek üst üste ikinci galibiyetini aldı. Göztepe teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


göztepe şakir özkayımoğlu

Göztepe teknik sorumlusu Şakir Özkayımoğlu, 3-1'lik Bandırmaspor galibiyetini değerlendirdi.


Özkayımoğlu, ''Gürsel Aksel kaptanımızın sözüyle başlamak istiyorum, ''Biz formamıza hiç ihanet etmedik, ettirmedik, size şerefli bir forma bıraktık. Kaptanım, şerefli formamızı sonuna kadar and içiyoruz ki koruyacağız. Kuytu, ıssız köşelerden and olsun ki döneceğiz'' dedi.


Oyuncularını tebrik eden Özkayımoğlu, “Çocukların hepsini tebrik ediyorum. Çok doğru işler yapıyoruz. Çok yürekli, çok kaliteli ve özgüvenli çocuklar var ki inanamazsınız. Hafta içi seyahatler, konsantrasyon, takıma bağlılık... Hepsini yaşatıyorlar. Soyunma odasında inanılmaz bir sevinç vardı. Son cezalı maçımız, 15 gün sonra muhteşem taraftarla başlıyoruz. Bandırma çok önemli bir takım. Son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Merkezden başlattıkları atakları engellemek için çalıştık, bunda da başarılı olduk. Zor gol yiyen bir takımız. Bulduğumuz pozisyonları da değerlendirdik. Birkaç tane daha gol atabilirdik, daha farklı olabilirdi. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz. Bütün Göztepe camiasına hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page