top of page
Ara

Şanlıurfaspor'un Yeni Sezon Transferleri

2022-23 sezonunda TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, kadrosunda köklü bir yapılanmaya gitti. 16 oyuncusu ile yolları ayıran Urfa ekibi, 21 yeni oyuncuyu renklerine bağladı.


Şanlıurfaspor'un Yeni Sezon Transferleri

Yeni sezona şampiyonluk parolası ile adım atmayı hedefleyen yeşil sarılı ekip, 21 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.


Takımda, Sinan Kurumuş ve Hüseyin Çolak'tan boşalan santraforluk mevkii Boluspor'dan Kemal Rüzgar, Keçiörengücü'nden Ömer Uzun ve Kasımpaşa'dan Mustafa Ethem Erboğa ile dolduruldu.


Orta sahaya, Ankaraspor'dan Şahin Fıstıkçı, Sivas Belediyespor'dan Alpay Koçaklı, Nazilli Belediyespor'dan Mert Çapar, Adana Demirspor'dan Erkam Develi, Balıkesirspor'dan Cumali Bişi, Uşakspor'dan Enes Tubluk, Niğde Anadoluspor'dan Hüseyin Erkan, Kızılcabölükspor'dan Furkan Çetin ve Adana Demirspor'dan Bünyamin Balat takviye edildi.


Defansta ise Vanspor'dan Barış Gök, Ağrı 1970 SK'dan Seyit Gazanfer, İnegölspor'dan İbrahim Sürgülü, Kocaelispor'dan Semih Karadeniz, Adana Demispor'dan Abdulsamet Burak ve son olarak Ankaraspor'da forma giyen Mehmet Yiğit kadroya katıldı.


Takımın file bekçileri Tolgahan Acar, Emre Selen ve Mücahit Atalay ile yolların ayrılmasının üzerine Vanspor'dan Aydın Bağ ve Gençlerbirliği'nden Ramazan Köse kaleyi devraldı.

Comentários


bottom of page