top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Bizim İçin Hüzünlü Bir Gece Oldu''

Spor Toto Süper Lig'in 38. ve son haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Konyaspor ile 3-3 berabere kalarak ligi 2. sırada tamamladı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş transfer açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-3'lük Konyaspor beraberliğini değerlendirdi.


Güneş, ''Sezonun sonuna geldik. Biz geldiğimizden beri, sıralamada yerimiz ne olursa olsun futbol adına doğruları yaptık. Beşiktaş'ın hedefi tabi şampiyonluk. Şu an itibariyle üçüncülüğümüz tescillenmiş oldu. Maça çıkarken de üçüncüydük, bitince de üçüncü olduk. Bu Beşiktaş için başarı sayılmaz. Ama bu maçı kazansaydık ikinci olacaktık. Oyunumuzu geliştirmeye çalışırken, bugün seyircinin de desteği ile öne geçtiğimiz maçı beraberlikle bitirdik. Özellikle rakip 10 kişi kaldıktan sonra az pozisyon bulduk. Bu da hızlı tempolu, agresif oynamadığımızda kazanma şansımızın ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. Bütün maçları kazanmak için sahaya çıkan bir takım olarak, zaman geçirmeden, hızlı bir şekilde oynamak bizim için önemliydi. Bugün kaybedilen 2 puandan dolayı hüzünlüyüm. Ama asıl üzüntü duyduğum şey 40 binden fazla seyirci desteği varken sezonun final maçında iyi futbolla veda edemedik. Bugün bizim için hüzünlü bir gece oldu. Hem sonuç, hem Atiba'nın vedası, hem Cenk'in sakatlanması olarak... '' dedi.



Güneş, Cenk Tosun'un durumu ile ilgili olarak, ''Yarın MR çekilecek ama görüntü itibariyle ön üst adalede bir yırtık olma ihtimali var. Milli maça yetişir mi bilmiyorum ama İnşallah kısa sürede iyileşir. Şu andaki durumu sıkıntılı'' diye konuştu.



Deneyimli teknik adam transfer hedefleriyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:


''Takım içinde gidecekler, kalacaklar, alınacaklar, bunlar ile ilgili düşüncelerimizi paylaştık. Bu konuda araştırmalarımız var. Eldeki oyuncuların gidişi kalışı ile ilgili değişecek. Yarından itibaren devreye sokulacak.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page