top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Bu Beraberlik Bizim İçin Eksi 2 Puan Demektir

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


beşiktaş şenol güneş basın açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 1-1 beraberlikle biten Fatih Karagümrük maçını değerlendirdi.


Güneş, ''Buraya kazanmak için geldik. Rakibimizin iyi futbol oynadığını biliyorduk. Bir de artısı vardı, 3 gün önce maç yapmadılar. Karşımızda daha diri ve topa sahip olan bir takım vardı. Bizim de kazanmak için daha tempolu ve hızlı olmamız gerekiyordu, bunu bugün sağlayamadık. Gol bulmamıza rağmen oyunu tutamadık. İkinci yarının başında tepkimizi sahaya koyamadık. Aldığımız topları kolay kaybetmek de rakibin işine geldi. Rakibimiz orta saha ve hücumda oldukça teknik ve akıllı oynayan bir ekip. Bunu bilmemize rağmen bugün oyuncularımın fizik gücüne bağlı olarak istediklerimizi gerçekleştiremedik. Özellikle hücumda oynayan oyuncularımız istenileni tam anlamıyla veremedi. İnandırıcı ve etkileyici hücumlar sağlayamadık. Geçtiğimiz haftada sergilediğimiz performansı sergileyemedik. Genel anlamda topu ayağımızda tutamadık. Gerideki oyunu tutmaya çalıştık ama ikinci yarının başında kalemizde gol gördük. Rakip zaten diri ve beraberliğe razı olduğu için bugün 1 puan alabildi. Ama bu beraberlik bizim için eksi 2 puan demektir'' diye konuştu.


Aboubakar'ın oyundan çıkışının sakatlıkla alakalı olmadığını dile getiren Güneş, "Aboubakar'ın erken çıkışı sakatlıkla alakalı değil taktiksel bir değişiklikti. Takımın taktiksel ihtiyacı gereği Muleka ile değiştirdik" ifadelerini kullandı.

Коментарі


bottom of page