top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Doğru İşler Yaptık''

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftası kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. Ezeli rekabette Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'yi, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 4-2 mağlup etti. Siyah beyazlı ekipte Teknik Direktör Şenol Güneş, derbi galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş fenerbahçe maçı açıklama 4-2

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 4-2'lik Fenerbahçe galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''İki takım da kazanmak için sahaya çıktı. İki taraf için de zor bir maçtı. Bugün maçı kazandık ama kaybedebilirdik de. Oyunun ilk yarısında iki takım da baskılı oynamaya çalıştı. Bu baskıda top kazanmalar oldu, rakibe hatalar yapıldı. Biz de rakip de pozisyon bulduk. Rakip 1-0 öne geçti. İkinci penaltıyı da atabilirlerdi. Dolayısıyla bu sıkıntıları yaşayan taraf olarak, oyunun sonraki bölümlerinde hiçbir etki altında kalmadan, işimizi iyi yaparak, pes etmeden oynamaya çalıştık. Doğru işler yaptık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Maçı kaybetsek bile kazanmış olacaktık, çünkü oynadığımız oyun doğruydu. Doğru bir duruş sergiledik bu da sonuca yardımcı oldu. Ama bazen bunları doğru yaparsınız, maçı kaybetseniz de kazanmış olursunuz.'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, maçta sakatlanarak oyundan ayrılan Tayyip Talha'nın durumu ile ilgili ise şu ifadeleri kullandı:


''Bugün Tayyip'in durumuna çok üzüldüm. Çünkü çok iyi bir karakter, çok iyi bir oyuncu ve üstüne koyarak ilerliyordu. Bugün sakatlığı ile bir ara verecek gibi görünüyor. Ama düşünsün ki hocası onu birkaç ay oynatmadı, öyle baksın. Yeniden dönsün sahaya. Çünkü bizde sakatlığı böyle ağır geçip iyileşen oyuncular da var. Çok düzgün ve yetenekli bir oyuncu.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page