top of page
Ara

Şenol Güneş: ''İki Bayrama Üçüncü Bayramı Kattık''

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Ümraniyespor'u 2-0 mağlup ederek yenilmezlik serisini 9 maça çıkardı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maç sonu açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-0'lık Ümraniyespor maçını değerlendirdi.


Güneş, ''Maçta önce favoriydik. Maç sona erdiğinde de gol yemeden bulduğumuz 2 golle maçı kazandık. Rakibimiz de elinden gelen gayreti gösterdi. Rakip oyuna iyi başladı ama sonra oyuna biz hakim olunca, gol de gelince oyundan kopmalar başladı. İkinci yarı daha fazla pozisyon bulduk. Atamadık ama 2-0 kazanmak olumlu bir durum. Oyuncuları tebrik ediyorum, gerekli gayreti gösterdiler. Taraftar da kendilerine ayrılan yeri doldur, destek oldu, onlara da teşekkür ediyorum. Ramazan Bayramı'nı kutlarken yarın da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayacağız. Bizim için de bir bayram oldu. İki bayrama üçüncü bayramı kattık.'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam, gelecek hafta oynanacak Galatasaray Derbisi ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


''1 hafta önce kötü oynayarak 2 puan kaybettik. Onu konuşmanın gereksiz olduğu gibi Galatasaray maçına da daha zaman var. Bugün maç oynadık. Bunu değerlendirmek daha iyi olur. Ama tabi Galatasaray da Fenerbahçe gibi, Trabzonspor gibi, Beşiktaş gibi büyük camialardan biri. Ligde de şu anda lider, avantajı var. Kendi sahamızda, seyircimizin önünde iyi oyunculardan kurulu, iyi hocaları olan bir takıma karşı oynayacağız.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page