top of page
Ara

Şenol Güneş: ''İlginç Bir Maçtı, Mutluyuz''

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında, deplasmanda karşılaştığı Dinamo Kiev'i 3-2 mağlup ederek avantaj kazandı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş dinamo kiev maç sonu basın açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-2'lik Dinamo Kiev galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''Buradan kazanarak ayrılmak bizim için iyi oldu, mutluyuz. Bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi. İlginç bir maç oldu. Dinamo Kiev maça iyi başlamıştı, bu bizi tedirgin etti. Ama daha sonra toparladık. Gol attık, goller yedik derken sonunda attığımız golle avantajlı bir skor elde ettik. Ama yeterli değil, bunun rövanşı da var. İkinci maçta turu geçmek istiyoruz. Dinamo Kiev'de iyi oyuncular var, zaman zaman bunu iyi kullandılar. Biz hücumda onları oynatmadığımızda etkili olduk ama geldikleri zaman onlar da etkili olmaya başladılar. İlginç bir maçtı, mutluyuz'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Müsabakalarda kazanarak gitmek önemli. Avrupa Kupası'nda özellikle gruplara katılmak bizim için çok önemli. Bu tabi rakip için de geçerli. İkinci maçta umarım gol yemeden bitiririz, gol atmak istiyoruz ama gol yememeyi umuyoruz.''

Comments


bottom of page