top of page
Ara

Şenol Güneş PFDK'ya Sevk Edildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, ligin 35. haftasında alınan Adana Demirspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamalar nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.


Şenol Güneş PFDK'ya Sevk Edildi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Adana Demirspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında yapmış olduğu açıklamada “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.



Deneyimli teknik adam, maç sonrası yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullanmıştı:


''Bu lig, sonuçlar ne olursa olsun mantık dışı, hukuk dışı bir lig. Bunu suçlamak için söylemiyorum. Düşünün, 2-3 hafta dinleniyorsunuz, bir maç oynuyorsunuz. Bir takımın puanı yok, oradan 3 puan alıyor. Bakıyorsunuz bu takımın acaba kimle maçı var? Şu an o şansımız görünmüyor ama Galatasaray - Fenerbahçe maçı oynanacak, sonra onların maçı yok. Şampiyon belirlenmiş olacak ve lig onlar için bitmiş olacak. Eğer 1 hafta sonraya yansısaydı, Fenerbahçe yarışa devam etseydi onun da maçı yok. Bir tanesi devam etseydi, diğerinin maçı bitseydi ne olacaktı? Bir hafta maç ne oldu diye bekleyecekti. Maç tespitleri, maçların oynanıp oynanmaması, 3 hafta ara verip oynanması takımları etkileyebilir. Olumlu veya olumsuz."

İlgili Yazılar

コメント


bottom of page