top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Sahaya Kazanmak İçin Çıkmıştık''

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş, sahasında Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etti. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Şenol Güneş

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, ligin 16. haftasında aldıkları 1-0'lık Adana Demirspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.


Güneş, “Oyundan önce önemli olan taraftar oyuncu bütünleşmesiydi. Sahada bunu gördük. Oyunun her anında coşku ve heyecan paylaşıldı. Sahaya kazanmak için çıkmıştık. Oyuncular saha içerisinde gayretli ve istekliydiler. İyi başladık ve öne geçtik. İyi bir rakip ile oynadık. Uzun süredir kaybetmeyen iyi oyuncuları olan bir takım. Biz de istekliydik ancak bizim final paslarında ve özellikle top kayıplarında sıkıntılarımız devam ediyor. Bunları aşarsak daha iyi olacak. Gol yemeden maçı kazandık. Üç puan önemliydi. Lig yarışında zor bir dönemden geçtiğimizi hep söylüyoruz. Ancak; gücümüz, umudumuz ve inancımız var. Nihayetinde oyuncular burada büyük bir emek harcadılar, taraftarımız da buna ortak oldu ve hep beraber sahadan mutlu bir şekilde ayrıldık. Kazanmak güzel bir şey. Herkesin yeni yılını kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Comments


bottom of page