top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Sözün Bittiği Yerdeyiz''

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano'ya 3-2 mağlup oldu. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Şenol Güneş maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş lugano maç sonu açıklama

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun ikinci maçında İsviçre ekibi Lugano ile Tüpraş Stadyumu'nda karşılaştı. Siyah beyazlılar, 2-0 öne geçtiği mücadeleden 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı. Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.


Güneş, ''Çok çok üzgünüz. Bizim için sürpriz ve mucize bir sonuç oldu. Rakip için de öyle. Biz tam tersini düşünmüştük. Burada oynayacağımız oyun ve alacağımız sonuçla avantaj yakalamak istiyorduk. Oyun da istediğimiz gibi gidiyordu. Rosier'in kırmızı kartı sonrası direnmeye, savunmada kalmaya çalıştık. 80'den sonra goller gelmeye başlayınca direncimiz kayboldu. Daha sonra oyunu çeviremedik. Sözün bittiği yerdeyiz. Çünkü bugün hak eden bizdik. Kendi sahamızda, seyircimizin önünde beklemediğimiz bir sonuç aldık. Bugün iki yönlü oyunu iyi taşıdığımızı düşünüyorum. Ama kırmızı kart sonrası biraz yorgunluk oldu. Gol de gelince direncimiz kırıldı. Morali bozulan oyuncular da elinden geleni yapmaya çalışsa da yeterli olmadı. Ama söyleyecek bir şey yok çünkü görevi ben verdim. Dolayısıyla bir eksiklik varsa o benim eksikliğim. Yönetim için de aynı şeyi söyleyebilirim. Çünkü bugünkü oyunumuz bu maçı kazanmaya yeterliydi. Taraftarlardan özür diliyorum'' diye konuştu.

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page