top of page
Ara

Şenol Güneş'ten Fikstür Sitemi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Kayserispor'u 2-1 mağlup etti. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş beşiktaş açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Kayserispor galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''Rakibimiz 5 maçtır mağlubiyet almıyordu, ilk defa bugün kaybettiler. Takım savunmasını iyi oynayıp, kazandığı topla hızlı hücuma çıkmayı düşünen bir takımdı. Bu oyun yapısına karşı tamamen rakip sahada oynamaya çalıştık. Bunda da etkili olduk. Önde baskımızı biraz daha iyi yapabilirdik. Hücumda olmamıza rağmen daha hareketli olabilirdik. Buna rağmen hem ortadan hem kenardan getirdiğimiz gol pozisyonlarımız vardı. Ama golü bulamadık. İkinci yarı başında da hiç beklemediğimiz şekilde gol yedik. Özellikle savunmadaki üstünlüğümüz bugün olumsuzdu. Ama ilk yarıda da ikinci yarıda da oyuncularım ellerinden gelen bütün gayreti gösterdi. Gol yemelerine rağmen reaksiyon olumluydu. Golleri bulduk, hak ettiğimiz bir galibiyet aldık.'' diye konuştu.



Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Genelde deplasmandan gelen takımların maçlarının daha sonra oynanmasına rağmen bize hemen program çıkarıyorlar. Saygıyla söylüyorum ama doğru bulmuyorum. Adana Demirspor maçını keşke zamanında oynatsalardı, şimdi çarşambaya koydular. Avrupa'daki diğer rakiplerimiz perşembe oynuyorlar. Bize nedense böyle bir program koyuldu. Şimdi Adana Demirspor ve Konyaspor deplasmanlarına gideceğiz. Bu ara sık git gel yapıyoruz. Hem rakiplerin gücü, hem bu seyahatler biraz özveri ve çalışma gerektiriyor.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page