top of page
Ara

Şenol Güneş'ten Galibiyet Yorumu

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3’üncü Ön Eleme Turu rövanş maçında Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü 2-1 mağlup ederek Play-Off turuna yükseldi. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş maç sonu basın açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 2-1'lik Neftçi Bakü galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''Neftçi takımının iyi oyuncuları var. Ama tabi sezon başı olduğu için takımlarda ve oyuncularda istenilen performans bazen yakalanmayabilir. Biz deplasmanda ilk maçta 75 dakika oyuna hakimdik, rakibi çıkarmadan ve pozisyon vermeden goller bulduk. Ama daha sonra kontrolü rakibe verdik. Burada da başlangıçta iyiydik ama hücumda etkinliğimiz yoktu. Muleka'nun kaçırdığı bir gol var ama yine de az pozisyonumuz vardı. Rakibin çıktığı pozisyonda da gol yedik. İkinci yarı oyuna tamamen hakimdik. Goller bulduk, daha fazla da bulabilirdik. Neftçi Bakü izin verirseniz iyi oynayan bir takım. Biz bu konuda başarılı olduk. Tamamına bakarsak turu geçen taraf biziz. Neftçi'ye kendi liglerinde başarılar diliyorum.'' diye konuştu.



Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Şimdi Dinamo Kiev maçına bakacağız. Çok daha farklı bir maç oynayacağız, ilk maç deplasmanda. Umarım Dinamo Kiev'i de yenip turu geçeriz. Bizim için, bugün de dahil 3 günde 1 maç yapacağız. Ve bu sıcak havada belli oyunculara yük binmesin diye değişiklik yapmak istiyorum. Onun için bir an evvel gelen oyuncularımız ve sonradan giren oyuncularımızın katkısını bekliyoruz. Çünkü ligi taşımak kolay değil. Ama bütün oyuncular elinden gelen gayreti gösterdi, hepsine teşekkür ediyorum. Taraftar olağanüstü destek verdi. Bizim için iyi bir akşam oldu. Kazanarak gidiyoruz''

Comentários


bottom of page