top of page
Ara

Şenol Güneş'ten İlk 11 Hamlesi

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki Gaziantep FK karşılaşmasında ortaya koyulan etkisiz oyunun ardından Şenol Güneş kadroda değişikliklere gidecek. Deneyimli teknik adam hücum ve orta sahadaki planlarını değiştirecek.


Şenol Güneş Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Beşiktaş, Gaziantep FK deplasmanından 1-1'lik eşitlikle ayrıldı.


1 Puanla Yetindi


Dünya Kupası arasına lider olarak giren Fenerbahçe ’nin Trabzonspor ’a kaybettiği haftada zirve yarışına güçlü bir şekilde geri dönmek için Erol Bulut ve öğrencilerinin karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Beşiktaş, Gaziantep karşısında 1 puanla yetinmek durumunda kaldı ve önemli bir fırsatı tepmiş oldu.


Hücum üretkenliği


Siyah beyazlı ekibin önceki gün Gaziantep’le oynadığı karşılaşmada teknik direktör Şenol Güneş’in orta sahada Necip Uysal - Atiba Hutchinson ikilisini denemesi, takımın hücum üretkenliğini olumsuz ölçüde etkilemişti. Tecrübeli teknik adam, Adana Demirspor’la perşembe günü oynayacakları karşılaşmada orta sahadaki planını değiştirecek.


Orta Saha İkilisi Değişiyor


Başarılı hoca, Necip ve Atiba ikilisini kulübeye çekecek. Bu ikilinin yerine sakatlığını tamamen atlatan Josef de Souza ve Salih Uçan’ın görev yapması bekleniyor. Öte yandan sol bekte de Umut Meraş’ın yerine Masuaku’nun forma giymesi planlanıyor. Hücum hattında da Kevin N’Koudou’nun formasını Nathan Redmond’a kaybedeceği düşünülüyor.


Ayrıca, Gaziantep FK karşısında, 67. dakikada oyuna giren ve Weghorst’a asist yaparak 1 puanda payı bulunan Masuaku'nun takımda kalma şansının arttığı belirtiliyor.

Comments


bottom of page