top of page
Ara

Şenol Güneş'ten Sitem Dolu Açıklama

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Beşiktaş, sahasında karşılaştığı Kasımpaşa'yı 5-2 mağlup ederek galibiyet serisini 7 maça taşıdı. Siyah beyazlı ekibin teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş federasyon açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 5-2'lik Kasımpaşa galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''Kasımpaşa'nın son 4 maçta 10 puan toplaması ile rahatladığını görüyoruz. Hem orta sahası hem ofansif yönü zengin, yetenekli oyuncuları var. Oyun başında iki taraf da karşı tarafın savunma alanından faydalanarak gol atmak istiyordu. Biz golü bulunca avantaj bize geçti. Yine de top kayıplarımız fazla oldu. Daha fazla pozisyona girip, daha fazla gol üretebilirdik. Eksikliklerimiz de oldu. Ama maçın tamamında hak ettiğimiz bir sonuç aldık. Oyuncuları tebrik ediyorum. Kasımpaşa'ya da başarılar diliyorum'' diye konuştu.



14 maçlık yenilmezlik serisi ile ilgili konuşan Güneş,


''Başarı, hedefe ulaşamadığınız zaman yeterince anlam kazanamaz. Yani biz kazandığımız her maçın sonunda yine de üçüncü isek, henüz bir şey kazanamadık demektir. Uzun süredir kazanmamıza rağmen 3. sıradan yukarı çıkamadık. Mesafe kat ettik ama henüz yeterli değiliz. Bu oyun ve bu sonucu üstüne koyarak devam ettirirsek, daha iyi olacak. Sivas maçı ve Karagümrük beraberliği. Antalya maçı 9 puan kaybımıza neden oldu. Bir de Trabzon beraberliği var. Bu maçları kazansaydık, yerimiz daha başka olurdu.'' dedi.



Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Bunları konuşuyoruz, tartışıyoruz ama geldiğimden beri saha dışındaki olaylarla ilgili fazla yorum yapmak istemedim. Geçen gün soru geldi ve cevap vermek zorunda kaldım. Futbolun imajını yaraladığım düşünüldü. O yüzden konuşmayı doğru bulmuyorum. Kim ne zaman, nasıl konuşur onu da bilmiyorum. Hangi konuşmalar ceza gerektirir bilmiyorum. Ama benim bildiğim, fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür insanlar düşüncelerini rahatlıkla söyleyebilmeli. Kimseye saygısızlık yapmam. Ama öyle anlaşılıyorum. Ama ben şu anda hem Beşiktaş teknik direktörü hem TFF'de genel kurul üyesiyim. Ayrıldıktan sonra genel kurula katılamadım. Bu kez katılacağım. Düşüncelerimi de söyleyeceğim. Ceza alırsam genel kurul cezası alırım o zamna herhalde. Ama ben 55-56 senedir futbolun değeri yükselsin diye uğraşırken, bugünlerde futbolun değerini düşürüyormuşum, onu anladım. Bunları genel kurulda değerlendireceğiz. Başka soru almayayım. Hep başka yere kayıyor. Korkuyorum kendimden çünkü tutamıyorum kendimi.''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page