top of page
Ara

Şenol Güneş'ten Talisca Açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, antrenman öncesi yaptığı basın açıklamasında UEFA Konferans Ligi ve transfer gündemine dair konuştu.


Şenol Güneş'ten Talisca Açıklaması

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılacak antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.


Konferans Ligi 3. eleme turundaki rakip Neftçi Bakü hakkında konuşan Güneş, ''Neftçi Bakü PFK iyi pas yapan teknik bir takım. Futbol adına her iki taraf için de iyi olacağını düşünüyorum. Yakınlığımız olan, tanıdığımız bir kulüp, sahalarını da biliyoruz. Tirana maçına göre daha iyi bir saha olacağını düşünüyoruz. Bizim onlara, onların bize bir yabancılık durumu yok. Güzel bir maç olmasını bekliyoruz. Beşiktaş olarak bu turu da geçmek istiyoruz'' diye konuştu.


Transfer gündemini değerlendiren deneyimli teknik adam, siyah beyazlıların eski oyuncusu Talisca'nın takıma dönme söylentileri ile ilgili şu ifadeleri kullandı:


'' Talisca ile konuştum. Çok özlediğini, orta yol bulmak ve gelmek istediğini söyledi. Ama istek başka, gerçekler başka. Avrupa'dan bir oyuncu almak yerine Talisca'yı almak camiada daha büyük heyecan katar. Aynı zamanda orta saha ve açık olarak kullanacağımız için ekonomik olduğunu düşündük. Teknik olarak en ideali odur diye düşünüyorum. Talisca'yı alırsak başka oyuncuya gerek yok. Önemli bir oyuncu. 2-3 oyuncu almak yerine böyle 1 oyuncu almak daha karlı. Ama iş ekonomiye geldiğinde on milyondan aşağı değil. Sponsor buluyorlar onları bilemem''

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page