top of page
Ara

Şenol Güneş: ''Şampiyonluk Başka Bir Dünya''

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Beşiktaş, deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor'u 3-1 mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Siyah beyazlı ekipte, teknik direktör Şenol Güneş, maçın ardından açıklamalarda bulundu.


şenol güneş antalyaspor maç sonu açıklama

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, 3-1'lik Antalyaspor galibiyetini değerlendirdi.


Güneş, ''Kendi sahamızda Antalyaspor'a 2 puan kaybetmiştik. Bugün de kazanmak için buraya geldik. Kazanma arzusuyla sahaya çıktık ama ilk bölümlerdeki oyunumuz kazanmak için yeterli değildi. Ne hücumda ne rakip karşılamada etkindik. Antalyaspor bunları iyi yaptı. İyi kapanıp, orta sahada baskılı oynadılar. Biz ise yavaş ve temposuzduk. Top kayıplarımız oldu. Bir de duran toptan gol yiyince, olumsuz bir durum oluştu. Bütün bu olumsuzluğa rağmen, oyunu bırakmayan ve skoru lehine çeviren tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.'' diye konuştu.


Deneyimli teknik adam sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:


''Üstümüzde Fenerbahçe ve Galatasaray var. Ne yapacakları onların maçlarına bağlı. Biz kendi oyunumuzu oynayıp kazanabilirsek o zaman bir şeyler konuşulur. Rakibin kaybını o zaman bekleriz. Bu maçı böyle kazanınca umudumuz var. Bu takımın gücü de umudu da var. Ama şampiyonluk başka bir dünya. Ona gitmek için daha olağanüstü çalışmak lazım. Kendi dönemimizdeki puanları kayıp puanlar olmasaydı bugün lider olabilirdik. Onları geri getiremeyiz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Futbolda bunlar var. Bunları unutup gelecek maçlarımıza bakacağımız. Oyuncularıma da 3-4 günlük bir izin verdim. 21 Mayıs'a kadar maçımız olmayacak, uzun bir ara. Ligin de böyle bir dengesizliği var. O yüzden, dışımızda olan şeylere fazla müdahale etmeden oyunumuzu nasıl geliştiririz ona bakacağız"

İlgili Yazılar

Comments


bottom of page